Sjukhusbesök
Inlägget är i samarbete med proteinbolaget.se och innehåller en annonslänk
 
 
Bcaa: HÄR ("PBEMYLEUFSTEDT" för 10-20%)

Godmorgon alla!
Var ett tag sen jag skrev såg jag nu. Har under dessa dagar vart upptagen med jobb och träning. I torsdags var vi ju lediga och då åkte jag och Lukas och mötte upp Julia, Felicia och Tasos på Aker Brygge för att åka ut till Hovedøya. Väl där kom Yasin och hans två kompisar och gjorde oss sällskap! Blev god dricka, mat, musik och en väldit mysig dag! 
Igår spenderade jag min fredageftermiddag på sjukhuset då jag har en bihåleinflammation som vägrar ge med sig.. Så där satt jag och väntade haha. Fick iaf medicin jag ska ta i 10 dagar så blir jag av med denna skiten nu haha. Jaja, nu väntar jag på att Lukas ska vakna så vi kan äta frukost och sen träna. Idag blir det en vända på stan och ikväll kommer Julia och Yasin hit för att se på Eurovision med oss, så taggad haha.
 
Puss o kram
 
Sjukstuga, igen...
 
Tights: HÄR // Tröja: HÄR
 
Jaha då var jag sjuk... IGEN. Alltså jag orkar inte. Var ju precis sjuk i typ två veckor och så ska jag åka på det igen? Misstänker att jag har bihåleinflammation och tror att anledningen till att jag lätt får det är för att de är trängre efter min operation. Aja, hoppas verkligen att detta inte är långvarigt för har INTE tid till det här!!
Anyhow, vart mycket på jobbet dessa tre dagar så är ändå skönt med helg. Får se vad denna helgen bjuder på, ser ut att bli fint väder så hade vart kul att vara ute lite!
 
Proteinrika bountys
 
Du behöver:
★ 3 dl kokosflingor 
★ 2 msk kokosolja  
★ 1 dl kokosgrädde 
★ Ca 50 g sockerfri mjölkchoklad 
★ Kokos att toppa med 
 
Gör såhär:
★ Mixa kokosflingor, proteinpulver, kokosolja och kokosgrädde i en matberedare eller med en elvisp tills att går ihop till en krämig massa och ställ sedan i kylen 20–30 minuter.
★ Ta ut massan och forma till små avlånga ”bitar”. Ställ sedan i frysen en liten stund medan du smälter chokladen i mikron alternativt ett vattenbad.
★ Doppa nu dina ”bountys” i den smälta chokladen så hela täcks, toppa sedan direkt med kokos.
★ Dessa godisbitar förvaras sedan i kylen. De fungerar perfekt att ta fram och lägga i helgens godisskål eller när du helt enkelt blir sugen på något gott!
 
Recept HÄR