Rabattkod
 
Glad påsk alla! 
Idag står träning på schemat med Lukas och Joel. Efter det åker jag och mamma till stan lite och uträttar ärenden, som vanligt hehe. Blir vårstädning i förrådet och sen påskmiddag innan jag möter upp Julia för att dra på förfest innan vi åker till societen! Blir en bra påskafton detta :)
Ni som är sugna på att köpa en liten påskpresent kan ju passa på att gå in på proteinbolaget.se! Där kan ni bl.a köpa denna supergoda bcaa. De har en "candyserie" med olika godissmaker och jag har testat denna nu, "supersurt" och den var såå god haha! SEr kanske lite läskig ut när den är blå/grön men den var riktigt god faktiskt. Ni får alltså 20% rabatt på alla produkter från GAAM och 10% rabatt på allt annat om ni använder koden "PBEMYLEUFSTEDT".
Maxning
 
Tights: HÄR - Använd koden "easter20" så får ni 20% rabatt på allt på hemsidan fram till 3/4 !
 
 
Då var det påsk! Påsken "firar" jag hemma hos mami. 
Igår var det träning på gamla goa gymmet. Eller ja, verkligen kasst gym här haha... Menmen, det blev en påbörjan av maxning i marklyft men sen tappade jag feelingen så ville inte riskera något så jag stoppade. Efter gymmet tog jag nytt pass hos polisen. Alltså, självförtroendet sjunker verkligen till botten när man tar pass haha, är det någon som blir bra på pass?? Anyhow, efter det släppte jag och mamma av Lukas på stationen då han skulle till Göteborg. Sen uträttade jag och mamma en del ärenden och kom hem rätt sent haha. 
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så ska vi till stan!
Vi hörs!
 
Påskpresent
 
Hejhopp! Då var det söndag och veckan är slut... igen... Nej men, haft en helt okej vecka ändå!
Nu är det snart påsk, och se då vad vår chef gav oss i påskpresent, såå gulligt ju :) Har nästan redan ätit upp godiset hahah. 
Som vanligt på söndagar så står matlagning på schemat. Nu när det är ljusare ute så blir man så lurad, satt i soffan och såg på film och såg på klockan att den redan var 19, trodde den fortfarande var 15 haha.. så nu står jag och lagar mat här lite väl sent! Menmen, sånt sker ;) 
Har även bakat världens godaste boller. Som äkta norsk nu måste jag ju också göra boller någon gång ;) Ska ta bild och skriva med receptet så ni också kan testa! De är ju egentligen bara vanliga vetebullar, men i Norge är det väldigt vanligt att man äter de. Antingen helt vanliga, med choklad eller russin i.
 
Jaja, vi hörs sen!