Chill dag
 
EAA: HÄR "PBEMYLEUFSTEDT" för 10-20% rabatt
 
Hallå! Vart en chill dag hittills. Hade en skön sovmorgon till 09 följt av en god frukost. Efter det packade jag lite till och sen började med söndagsstädningen! Nu har jag ätit lunch och ska strax åka till min syster och hänga där resten av dagen tror jag. Ikväll kommer Julia hit och sover här så åker vi tillsammans till flygplatsen imorgonbitti! Börjar få lite resfeber hehe.. Men men, det går ju alltid bra ändå! 
 
6 år
 
Igår hade jag och Lukas vår årsdag, hela 6 år! Eftersom att vi jobbar om varandra så skulle vi inte kunna fira vår dag. När vi var hemma förra helgen så överraskade jag honom med spa, så det var mysigt med lite egentid tillsammans! Men, på jobbet igår så sitter jag uppe på kontoret och hör att någon knackar på dörren. Blir så fundersam eftersom Nokas som hämtar pengar redan hade varit där och ingen på jobbet skulle ju knacka... Så smyger försiktigt fram och öppnar och där står Lukas med denna otroligt fina buketten! Blev verkligen såååå glad och överraskad!! ♥︎
Nu har Lukas kompisar kommit och ska sova över här inatt för imorgon åker de till Ryssland och fotbollsVM! Kul för dom, mindre kul för mig hehe..
 
Blodgivare
 
Godkväll!
Idag är det vilodag vilket alltid är lika skönt, det betyder att jag kan komma ikapp med saker jag annars inte hinner. Blev lite fix på balkongen, matlagning och bara tagit det lugnt. Tänk att om bara 5 dagar åker jag och Julia ivääääg, ska bli såå nice verkligen!! Det som dock är riktigt tråkigt är att Lukas åker till  Ryssland på fotbollsVM i två veckor... så kul för honom verkligen, men så tråkigt att vara ifrån varandra så länge :( aja, det går säkert fint!
Juste, efter många om och men så blev jag idag blodgivare! Läst mycket nu att det är brist på blodgivare, så jag tänkte att jag borde bidra med det jag kan. Detta är vartfall något jag hört om i Sverige, att det är brist på blodgivare. Jag kommer ge blod i Norge, men antar att Sverige och Norge samarbetar när det kommer till detta.

Nu ska jag fortsätta se på serien "the rain" och äta gott :)