Sunshine
 
Tights: HÄR (rea!) // Tröja: HÄR
 
(Notera att det ser ut som jag är extremt inklippt i första bilden haha, blev så när jag skulle göra bakgrunden lite extra suddig.. )
 
Godkväll! Tror ingen av er missat att det är EXTREMT varmt?! Alltså, egentligen klagar jag inte för tycker det här är den bästa sommaren så länge jag kan minnas, men inte så kul att vara dyngsur varje dag hahah.. 
Anyhow! Tillbaka i Oslo efter en liten semester hemma hos mami, så skönt. Blev faktiskt en spontan utgång i lördags med Lukas och hans killkompisar, även de som ska med på Findings i augusti, så taggad!!
Jobb idag, mycket att stå i med ny kampanj, men älskar det! Träningen rullar på, har lagt upp schemat nu som om jag skulle tävla i styrkelyft, blir intressant att se "tävlingsdagen"! 
 
Kaos inlägg haha, men ville bara kika in lite och uppdatera er :)
 
 
 
Semester i vbg
Inlägget är i samarbete med icaniwill.se och innehåller annonslänkar
 
 
Grå hoodie: HÄR // Vit hoodie: HÄR // Tights med vit text: HÄR // Tights med svart text: HÄR  ("EMY15" för 15%)
 
Godmorgon! Här ligger jag i världens skönaste säng hos mami! Har tagit en liten semester hemma i Varberg, det behövdes! Kom i onsdags och då gjorde vi inte så mycket. Igår tog vi en runda på stan, fick köpt lite saker jag behövde och sen på kvällen gick vi på Mamma mia på bio, den var såå bra! Efter bion tog vi en till runda på stan då det var långtorsdag och butikerna har öppet längre. Idag blir det lunch på Hattaviken, träning och lite fler ärenden. På eftermiddagen hämtar vi Lukas på stationen och åker sen och handlar till morgondagens grillning! Myyys
 
Wich one to choose?
 
BCAA: HÄR // PWO: HÄR // EAA: HÄR // Shaker: HÄR
"PBEMYLEUFSTEDT" för rabatt!